Verwarming                  Verwarming

                                Gas

Dak, koper en zinkwerk

                            Elektra

                             Water

         Duurzame energie

                           Contact 

 
Bij installatiebedrijf Van Kampen kunt u terecht voor het vervangen van uw cv-ketel, cv-onderhoud, installatie van radiatoren of een complete cv-installatie.

Vervanging cv-ketel
Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, komen we bij u langs om te kijken naar de staat van de huidige cv-ketel. Samen overleggen we de mogelijkheden voor plaatsing van een nieuwe cv-ketel. Wij plaatsen voornamelijk Nefit ketels, maar op verzoek kunnen we ook andere merken leveren.
 
Onderhoud
Om uw veiligheid en de levensduur van uw ketel te waarborgen, adviseren we uw cv-ketel minimaal een keer per 1,5 jaar te laten controleren. Tijdens de controle wordt de cv-ketel herzien, gereinigd en afgesteld.

Aanleg cv-installatie
Wilt u een radiator vervangen of een nieuwe cv-installatie hebben? Wij komen graag bij u langs om de bestaande situatie te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden.
Bij de aanleg van een cv-installatie kunt u ook kiezen voor vloerverwarming.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is een aangename en energiezuinige manier om uw huis te verwarmen. De vloer warmt op en geeft een behaaglijke en gelijkmatige warmte in uw kamer.
De vloerverwarming kunt u gebruiken als hoofdverwarming (zonder radiatoren of andere verwarmingselementen) of als bijverwarming. Ook kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming met een eigen thermostaat.
 
Om vloerverwarming aan te leggen gebruiken wij meerdere installatie-methoden: frezen, krimpnetten of noppenplaat. Welke installatiemethode we gebruiken is afhankelijk van uw persoonlijke wensen, bestaande (afwerk)vloeren en de hoogte van de drempels en deuren.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bert Hoevenberg - webdesign