Elektra                  Verwarming

                                Gas

Dak, koper en zinkwerk

                            Elektra

                             Water

         Duurzame energie

                           Contact 

 
Bij installatiebedrijf Van Kampen kunt u terecht voor de gehele installatie maar ook voor kleine aanpassingen, storingen en reparaties.

Meterkastopstelling
Tegenwoordig worden alle meterkasten voorzien van een aardlekschakelaar. Heeft u nog een verouderde meterkast zonder aardlekschakelaar, dan is het verstandig deze te vervangen. Wij kunnen uw verouderde meterkastopstelling vervangen door een moderne meterkast, uitgerust met hoofdschakelaar, aardlekschakelaar en installatieautomaten.
 
Krachtstroom
Krachtstroom wordt steeds meer gebruikt binnen landbouw- en veeteeltbedrijven voor de werking van de mestpomp, vacuümpomp of compressor. Krachtstroom bestaat voor het grootste gedeelte uit kabels en leidingen in bundels die onzichtbaar door het pand verspreid liggen.
 
Installatiebedrijf Van Kampen draagt zorg voor een veilige en betrouwbaar aanleg van een krachtstroominstallatie binnen uw bedrijf.

LED-verlichting

Het gebruik van LED-verlichting komt steeds vaker voor. Hoewel LED-verlichting in de aanschaf wat duurder is, zijn de kosten uiteindelijk lager door het aanzienlijk lagere energieverbruik. Ook is de duurzaamheid van de LED-verlichting beter. LED-verlichting heeft gemiddeld 50.000 branduren.

Bert Hoevenberg - webdesign